Agenția de turism AVANTI TOUR a fost fondată în anul 2014. Agenția de turism activează economic sub societatea comercială S.C. AVANGARD TOUR S.R.L.

INFORMAȚII GENERALE

Certificat de înregistrare fiscală (CUI): 32764863

Certificat de înmatriculare nr: J26/3041/15.12.2017

Licență de turism: Agenție de Turism de tip Detailistă, numărul 1516 /18.03.2019

SERVICII OFERITE CLIENȚILOR NOȘTRI

Avanti Tour excelează în oferirea serviciilor necesare turiștilor care doresc să își planifice vacanța perfectă. Prin serviciile noastre, nu concepem o simplă vacanță, ci oferim cu suflet o vacanță excepțională plină cu experiențe minunate.

Agenția noastră se axează pe următoarele categorii de servicii turistice:

TURISM DE ODIHNĂ ȘI AGREMENT (LEISURE)

Agenția Avanti Tour vă stă la dispoziție cu o echipă unită și entuziastă, calificată în domeniul turistic de peste 5 ani. Avem experiență, pasiune și ambiție și credem cu tărie că plăcerea de a călători este una dintre cele mai frumoase bucurii ale vieții – întodeauna călătoriile ne vor extinde orizonturile și ne vor umple de uimire și emoții noi.

Ofertele agenției noastre se adresează oricărui turist, dar se pliază pe nevoia fiecărui client în parte. Oferim o varietate de pachete turistice disponibile pentru orice destinație conform bugetului alocat, fiind întotdeauna orientați spre maximizarea bugetului dumneavoastră de vacanță.

Clienții noștri au opțiunea de a-și particulariza sejururile, minivacanțele și circuitele din țară sau din străinătate, în funcție de nevoi.

TURISM DE AFACERI (CORPORATE)

Consultanții noștri sunt instruiți pentru a extrage, analiza și prezenta cele mai bune informații antreprenorilor și angajaților acestora, pentru a-i ajuta în organizarea celui mai bun itinerar de business, simultan obținând cea mai bună valoare din bugetul de călătorie.

Înțelegem importanța maximizării economiilor și mularea pe cultura companiei clientului nostru, asigurând cele mai bune programe de călătorie, atât în România, cât și în plan internațional.

Metodologia noastră de continuă comunicare și atenție la detalii ne câștigă reputația implementării cu succes a programelor de călătorie în scop de afaceri.

SERVICII DE CAZARE – TURISM INTERN ȘI EXTERN

Agenția noastră ține cont de nevoile specifice vacanței dumneavoastră, pentru sejururi interne și externe. În timp ce călătoriți, realizăm că pot apărea situații în care aveți nevoie de asistență, astfel Avanti Tour este pregătită să vă ofere serviciile și confortul de care aveți nevoie, rezervându-vă hoteluri de primă clasă oriunde în lume.

Fie că doriți să plecați în luna de miere, fie că optați pentru o vacanță în familie sau pur și simplu călătoriți cu cei mai buni prieteni, echipa noastră vă poate oferi cazare în hoteluri, moteluri, apartamente, pensiuni și vile.

SERVICII DE TRANSPORT – TICKETING/BILETE DE AVION SI AUTOCAR

Agenția noastră este specializată în furnizarea biletelor de avion pentru destinația dorită de client, pentru zboruri interne și internaționale, business class sau low cost. Alături de acestea, vă putem oferi la cele mai bune prețuri și bilete de autocar sau tren, alături de soluții de închiriere autoturisme și autocare.

ASIGURĂRI DE CĂLĂTORIE

Asigurările de călătorie sunt acele tipuri de asigurări destinate să acopere cheltuielile medicale, anulările vacanțelor, accidentele de zbor și alte pierderi suferite în timpul călătoriei, la nivel internațional sau în cadrul României.

Pentru o vacanță liniștită, lipsită de griji, Avanti Tour vă recomandă două tipuri de asigurări – storno și medicală.

Notă! Agenția noastră colaborează cu trei asiguratori profesioniști din România: Gerroma Asigurări, Generali România și Mondial Assistance.

AVANTAJELE COLABORĂRII CU AVANTI TOUR

Cinci valori ghidează orice angajat al agenției noastre:

Disponibilitate: punem nevoile clienților pe primul loc și ne străduim să le oferim în permanență servicii de înaltă calitate.

Asistență: consultanții noștri vă însoțesc în fiecare pas al călătoriei, oferindu-vă informațiile necesare alegerii celei mai potrivite vacanțe, continuând cu servicii de asistență pe toată durata sejurului. În cazul posibilelor schimbări sau reclamații, vom depune toate eforturile necesare până la obținerea unui feedback pozitiv din partea clientului.

Angajament pentru excelență: căutăm permanent niveluri mai înalte de performanță.

Încredere: urmărim să fim un partener de încredere pentru turiștii noștri, angajați să oferim produse și servicii de top în industria turistică.

Relații productive: construim relații productive, de lungă durată, prin sinceritate și promovarea unui dialog deschis cu clienții noștri.

SEDIU

Echipa AVANTI TOUR vă invită să ne vizitați în sediul agenției din Splaiul Independenței nr. 2K, et. 1, interfon 03, sector 3, București.